Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Inwoners van de wijk Tera Kòrá kunnen op 3 juni aanstaande gratis hun hond laten inenten. vacchondenHet vaccinatieproject, een initiatief van Ariadne Bird in samenwerking met dierenarts Lyndon Comenencia, is bedoeld voor eigenaren van honden die niet over de financiële middelen beschikken om hun dieren te laten enten.
Om de verspreiding van de vaak dodelijke hondenziekten distemper en parvo in de wijk te voorkomen, staan op 3 juni bij de dierenkliniek Tera Kòrá dierenarts Comenencia en medewerkers klaar om honden uit deze wijk en directe omgeving te vaccineren. Ook zullen de dieren gecontroleerd worden op teken, vlooien en huidproblemen, en worden zij in voorkomende gevallen hiertegen behandeld.
Ter voorbereiding van deze vrijwilligersactie is er op zaterdag 27 mei om 16.30 bij eetcafé de Buren op het Wilhelminaplein een meeting voor eenieder die wil meehelpen en meedenken over deze en volgende vaccinatieacties. Geïnteresseerden kunnen zich via Facebook aanmelden bij de groep Honden Vaccinatie acties.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).