Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Een groep 4 havoleerlingen van het Radulphus College (RC) is afgelopen weekend teruggekomen van een hbo-tour in Nederland.

hboradulphus

In totaal schreven zich 64 leerlingen in voor deze studiereis. Rob van Boheemen van het RC doet verslag: ,,Onze leerlingen werden begeleid door negen docenten. Tijdens ons verblijf in Nederland hebben wij de volgende opleidingen bezocht: Hogeschool Utrecht, Hogeschool van Amsterdam, Fontys in Eindhoven, Saxion in Enschede, Haagse Hogeschool, Hotelschool The Hague, Hogeschool Rotterdam en Codarts in Rotterdam.
Daarnaast hebben we het Stedelijk Museum in Amsterdam bezocht, verschillende studentenwoningen in Rotterdam bekeken, een rondleiding bij TomatoWorld in Honselersdijk gekregen, ter ontspanning zijn Duinrell & Tikibad te Wassenaar bezocht, en stonden de pannenkoekenboot & de Euromast in Rotterdam op het programma. Ook zijn wij door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen (OCW) in Den Haag ontvangen in verband met de studiefinanciering en het studeren in Nederland. De stichting WeConnect heeft ook nog een voordracht gehouden over het studeren in Nederland. En natuurlijk - last but not least - was er nog ruimte in het programma om te shoppen. Op zondag 30 april was de gebruikelijke Family Day waarop de leerlingen hun familie in Nederland konden bezoeken.”


maatregelen corona

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).