De op Curacao geboren en getogen, Odile van Aanholt (links), nu uitkomende voor Aruba, en Nicole van der Velden hebben zich bij de World Cup in het Franse Hyères geplaatst voor de finale van de Sailing World Cup later deze maand in Santander, Spanje.

In de Olympische 49er FX-klasse zeilden ze met stabiele scores naar een verrassende zesde overall plaats. Het Arubaanse 49er FX-team, met stuurvrouw Van Aanholt en bemanning Van der Velden, zeilt pas vanaf half februari met elkaar en heeft nu al aan de wereldtop van de meest spectaculaire Olympische vrouwenzeilklasse mogen ruiken.

aanholt 


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).