Architect Cees den Heijer (55) heeft gisteren de Cola Debrotprijs in ontvangst mogen nemen. Den Heijer woont inmiddels 13 jaar op Curaçao en heeft hier vooral het concept ‘architectontwikkelaar’ geïntroduceerd met de bouw van het project Boca Gentil op Jan Thiel.

De Cola Debrotprijs is een Curaçaose algemene cultuurprijs en wordt jaarlijks uitgereikt aan personen of organisaties die zich verdienstelijk hebben gemaakt in de categorieën architectuur, beeldende kunst, dans, folklore, literatuur, muziek, theater of wetenschap. De eerste prijs werd in 1968 uitgereikt. 

debrotprijs


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.