Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - Hensley Koeiman (MAN) bracht gisteren, gesteund door zijn familie en partijgenoten, zijn stem uit bij Kolegio Bellefaas Martis te Sta. Rosa.

keoimanTen overstaan van de pers gaf de voormalige premier te kennen zich zorgen te maken dat er binnen de politiek zoveel onoprechte mensen zitten die tegen het volk liegen, haar manipuleren en in de maling nemen. ,,Dat moet eens een keer ophouden.”
Koeiman stelde tegen geen enkele persoon en geen enkele partij te zijn. ,,Maar ik ben wel pro Kòrsou. Alle partijen hebben gefaald, wij waarschijnlijk ook. Maar we zijn serieus en werken serieus aan de vooruitgang van dit land. Ik zal nooit dingen zeggen enkel en alleen omdat het volk het wil horen. Er worden te vaak populistische maatregelen getroffen. Dat is niets anders dan het volk in de maling nemen. En dat moet ophouden.”
Op de vraag van een verslaggever of het niet eens tijd wordt dat Koeiman een wat agressiever politicus wordt, antwoordde de MAN-leider: ,,Het volk weet wat ze aan me heeft: ik ben eerlijk, niet corrupt en ik werk altijd met hart en ziel voor dit land.”


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).