Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Gianluca Beaujon heeft gisteren zijn single en dubbels gewonnen en gaat over naar de halve finale van de ITF Trinity Cup, het jeugdtennistoernooi dat in Trinidad & Tobago wordt gespeeld.

beaujonGibelle Beaujon heeft ook singles gewonnen in de troostronde en komt in de halve finale tegenover Daniela de Haseth te staan. Gibelle Beaujon en Daniela de Haseth gaan samen door naar de halve finales voor dubbels in de maindraw.
Sarinah Maduro heeft in de kwartfinale haar singles verloren maar gaat over naar de semifinale in dubbels in de maindraw. Ayden Gomes Osorio heeft zijn singles verloren in de tweede ronde en gaat morgen zijn eerste dubbelwedstrijd spelen in de maindraw.
Een aantal van de Curaçaose jeugdtennissers zitten nog steeds in de race. Vandaag zullen de wedstrijden voor de leeftijdscategorie U-12 van start gaan. Hieraan doen bij de jongens Enzo Maduro en Aldair Correia Marques mee, bij de meisjes staan Gibelle Beaujon en Sarah Victoria Majesty Nita op de baan.


maatregelen corona

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).