Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Een nieuwe watertruck van het ministerie van Gezondheid, Milieu en Natuur (GMN) is onlangs gedoopt door interim-minister Sisline Girigoria (MFK). watertruckDe truck is aangeschaft voor de Curaçaose tuinbouwers die van de overheid water mogen gebruiken voor hun beplanting. De regering wil hiermee de land- en tuinbouw en de zelfvoorziening van mensen stimuleren. Er was altijd al een truck voor de bewatering in de tuinbouw, maar deze is al enige tijd stuk. ,,Door de grote vraag naar water, is er een nieuwe waterauto in gebruik genomen. Op dit moment staan er 200 mensen op de lijst die om water verzoeken. Daarom is er een extra truck besteld. Daarmee komt het aantal waterbedieners straks op drie en kan voldaan worden aan alle verzoeken, vooral ook na kantooruren en in het weekend”, aldus GMN.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).