Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Een nieuwe watertruck van het ministerie van Gezondheid, Milieu en Natuur (GMN) is onlangs gedoopt door interim-minister Sisline Girigoria (MFK). watertruckDe truck is aangeschaft voor de Curaçaose tuinbouwers die van de overheid water mogen gebruiken voor hun beplanting. De regering wil hiermee de land- en tuinbouw en de zelfvoorziening van mensen stimuleren. Er was altijd al een truck voor de bewatering in de tuinbouw, maar deze is al enige tijd stuk. ,,Door de grote vraag naar water, is er een nieuwe waterauto in gebruik genomen. Op dit moment staan er 200 mensen op de lijst die om water verzoeken. Daarom is er een extra truck besteld. Daarmee komt het aantal waterbedieners straks op drie en kan voldaan worden aan alle verzoeken, vooral ook na kantooruren en in het weekend”, aldus GMN.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.