Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - Om het aantreden van het interim-kabinet te vieren, organiseert diezelfde regering vanmiddag een borrel op het Wilhelminaplein, waarbij de gehele Curaçaose bevolking is uitgenodigd. Zo maakt oud-premier Gerrit Schotte (MFK) - de trekker van deze nieuwe regering - bekend.


,,Bevolking van Curaçao, kom morgen (vandaag, red) samen met de regering van het volk, voor het volk en met het volk feestvieren in Punda”, zo kondigt Schotte aan. In dit kader kan men vandaag vanaf 14.00 uur gratis parkeren in Punda. Ook wordt de gemeenschap uitgenodigd om de nieuwe regering - MFK, KdNT, PS, MP, Eduard Braam en Gassan Dannawi - om 15.00 uur in Fòrti te verwelkomen en om 18.00 uur op het Wilhelminaplein van een borrel te genieten.

schotte


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).