Van onze redactie
Willemstad - Evenementenorganisator Evento Curaçao - onder andere bekend van de Kerstmarkt en de viering van Koningsdag in Pietermaai - komt met een nieuw concept: Evento Pop-up. ,,Pop-upstores zijn een wereldwijde trend van tijdelijke winkels, vaak in leegstaande ruimtes.


winkel PietermaaiEvento Curaçao maakt gebruik van een leegstaand pand in de Nieuwestraat in Pietermaai District, naast Mundo Bizarro, om artikelen te verkopen waar op Curaçao behoefte aan is”, geeft de organisatie aan.
De eerste editie van Evento Pop-up is op 31 maart, 1 en 2 april, en is gericht op fashion. ,,We verkopen betaalbare artikelen, vooral tweedehands, zodat het voor iedereen toegankelijk is”, aldus Marijke Hoos van Evento Curaçao. Volgens Hoos is er grote behoefte aan betaalbare kleding op Curaçao. ,,Het aanbod van betaalbare fashion op ons kleine eiland is vrij beperkt”, licht ze toe. Hoos roept vrouwen op om hun kleding, schoenen en accessoires in te leveren bij het kantoor van Evento Curaçao. ,,Wij verkopen de kleding in ons tijdelijke winkeltje en we delen de opbrengt 50/50. Een goede reden om je kast eens flink op te ruimen en makkelijk iets extra’s te verdienen.” De eerste vrouwen hebben hun kleding al ingeleverd. Hoos geeft aan niet zomaar alles aan te nemen, maar kritisch te kijken naar de staat van de kleding. ,,Kapotte kleding, kleren met vlekken en schoenen met versleten zolen nemen we niet aan. Het mag heus wel gedragen zijn, maar het moet er nog wel goed uit zien en schoon zijn.”
Evento Curaçao roept vrouwelijk Curaçao op om op 31 maart t/m 2 april te komen shoppen bij de tijdelijke winkel in Nieuwestraat 8-10. Het inleveren van artikelen kan tot en met woensdag 29 maart, op afspraak, bij Evento Curaçao. Ook kinderkleding is welkom, laat de evenementenorganisator weten.
Meer informatie over Evento Pop-up Fashion Edition is te vinden op een speciale website van de tijdelijke winkel in Pietermaai District. Ook de openingstijden zijn hierop te vinden.
http://popup.eventocuracao.com


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).