Van onze redactie
Willemstad - De Universiteit van Curaçao Dr. Moises da Costa Gomez (UoC) hield afgelopen zaterdag een open dag voor geïnteresseerden die aan de UoC een studie willen volgen. De universiteit zelf spreekt van een geslaagde dag.

uoc2
Tijdens de open dag konden de toekomstige studenten informatie krijgen over de huidige opleidingen en over de nieuwe opleidingen die bij voldoende interesse zullen starten. Ook was het mogelijk om de studiekeuzetest te doen en deel te nemen aan rondleidingen en proefcolleges.
,,Het publiek heeft genoten van een liveoptreden van de studenten van de College of Music”, aldus de organisatie. Verder was het mogelijk om in de ‘UoC racing car’ te rijden. Een simulator gemaakt door studenten van de Faculteit der Technische Wetenschappen.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.