Op Marinebasis Parera was gisterochtend de ceremoniële wisseling van de wacht met een zogenoemde ‘peddeloverdracht’. Commandant van de nieuwe compagnie, kapitein Ruijters, nam daarmee letterlijk het stokje over van de vorige eenheid, Charlie Beren-Compagnie (17e Pantserinfanteriecompagnie Garderegiment Prinses Irene). Ruijters is compagniecommandant van de Bravo Wonju-Compagnie (12 infanteriebataljon Air Assault van de 11e Luchtmobiele Brigade). Namens de Commandant Zeemacht in het Caribisch gebied dankte kolonel der mariniers Peter Jan de Vin de vertrekkende compagnie voor de goede samenwerking.

landmacht


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).