De Kustwacht Caribisch gebied (KWCARIB) heeft donderdagnacht, drie personen aangehouden met de Venezolaanse nationaliteit. Omstreeks 00.30 uur detecteerde de radaroperator van het Reddings- en Coördinatiecentrum van de kustwacht een verdacht contact op de radar ten zuiden van Curaçao. Hierop werd een patrouille met een SuperRhib ingezet. Ter hoogte van de Vrijgezellenbaai werd een onverlicht vaartuig type yola aangetroffen met drie opvarenden die geen geldige verblijfsvergunning konden tonen. Het vaartuig met opvarenden is naar het steunpunt Parera gebracht, en overgedragen aan de politie. Het vaartuig is in beslag genomen.

kustwacht


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).