Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De Curaçaose schaakbond Fedako organiseert op twee verschillende dagen in februari haar jaarlijkse schaakkampioenschap voor jongeren. jeugdschakenMorgen speelt de categorie U-8 hun kampioenschap en op zaterdag 25 februari is de categorie U-10 aan de beurt. Beide kampioenschappen worden gespeeld bij Trupial Inn.
Dit jaar spelen de categorieën dus op verschillende dagen. De acht finalisten van categorie U-8 mogen vervolgens deelnemen aan het kampioenschap van de categorie U-10. De beste 8 van de U-10 gaan weer door voor het kampioenschap U-12, dat in maart zal worden georganiseerd.
De inschrijving voor het kampioenschap van de U-8 is op morgen om 9.30 uur bij Trupial Inn. Het toernooi duurt tot 14.00 uur. Deelname kost 5 gulden en er zijn verschillende prijzen te winnen. Voor het U-10 kampioenschap dienen spelers zich op 25 februari om 9.30 uur in te schrijven, eveneens bij Trupial Inn. Dit toernooi duurt tot 15.00 uur. Wie meer informatie wil kan bellen of appen naar 5120007.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).