Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De Curaçaose schaakbond Fedako organiseert op twee verschillende dagen in februari haar jaarlijkse schaakkampioenschap voor jongeren. jeugdschakenMorgen speelt de categorie U-8 hun kampioenschap en op zaterdag 25 februari is de categorie U-10 aan de beurt. Beide kampioenschappen worden gespeeld bij Trupial Inn.
Dit jaar spelen de categorieën dus op verschillende dagen. De acht finalisten van categorie U-8 mogen vervolgens deelnemen aan het kampioenschap van de categorie U-10. De beste 8 van de U-10 gaan weer door voor het kampioenschap U-12, dat in maart zal worden georganiseerd.
De inschrijving voor het kampioenschap van de U-8 is op morgen om 9.30 uur bij Trupial Inn. Het toernooi duurt tot 14.00 uur. Deelname kost 5 gulden en er zijn verschillende prijzen te winnen. Voor het U-10 kampioenschap dienen spelers zich op 25 februari om 9.30 uur in te schrijven, eveneens bij Trupial Inn. Dit toernooi duurt tot 15.00 uur. Wie meer informatie wil kan bellen of appen naar 5120007.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.