De sector Gezin en Jeugd binnen het ministerie van Sociale Ontwikkeling, Arbeid en Welzijn (SOAW), is op bezoek geweest bij leerlingen van het St. Franciscus College, om de bewustwording te vergroten over de waarde van gezond eten. Er werd met de jonge kinderen van groep 1 en 2 gesproken over de etiquette bij het eten aan tafel - waarbij werd uitgelegd hoe je met mes en vork moet eten -, het leren kennen van groente en fruit en het belang van ontbijten. Alle jonge deelnemers kregen een certificaat aan het einde. Het is de bedoeling dat deze lessen op meerdere scholen worden gegeven.

eten


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).