De Kustwacht Caribisch gebied heeft 220 kilo, vermoedelijk, cocaïne onderschept. De drugsvangst vond plaats nabij de Bovenwindse Eilanden. Volgens de kustwacht vond de onderschepping plaats na een ‘wilde achtervolging’. Het patrouillevliegtuig van de kustwacht monitorde daarbij de twee verdachte vaartuigen. Nadat de twee snelle interceptievaartuigen de verdachte boten tot stoppen hadden gedwongen, konden de drie opvarenden worden gearresteerd en de ruim 200 kilo drugs in beslag worden genomen. De drugssmokkelaars, de balen drugs en het verdachte vaartuig zijn overgedragen aan Sint Maarten. Zij hebben de zaak in onderzoek.

kustwacht


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).