Curaçaos nieuwe Gevolmachtigde minister Eunice Eisden (MAN) is gisteren enkele uren na haar aankomst op Schiphol door de medewerkers van het Curaçaohuis verwelkomd. Ze kreeg daar het nieuws te horen dat de rechter toestemming heeft gegeven voor de ontruiming van het naast de ambstwoning gelegen voormalige Curaçaohuis. Volgende week vrijdag zal ze voor de eerste keer haar opwachting maken in de Rijksministerraad waar meteen een pittig dossier op tafel ligt: de geschillenregeling. Politiek Den Haag is voor Eisden overigens bekend terrein. Als Statenlid nam zij onder meer deel aan het debat in de Tweede Kamer over de 2010-wetgeving. 

gevmin


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).