Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Jandino Asporaat is op Curaçao en naast het verzorgen van een aantal optredens was het ook tijd voor vakantie samen met zijn broer en wat vrienden.

jandino

Het gezelschap wilde graag vrijwilligerswerk doen en kwamen terecht bij Casa Bak waar Mirjan Seppenwoolde meer dan 25 zwerfhonden opvangt. Jandino en zijn vrienden gingen flink aan de schoonmaak, waarbij de honden op afstand moesten toekijken omdat een deel van de groep toch een beetje bang was voor de viervoeters.
Jandino was zo onder de indruk dat hij ’s avonds op Zanzibar spontaan een inzamelingsactie begon. Met de opbrengst kan de noodzakelijke operatie van twee van de honden van Casa Bak worden betaald.
Er zijn ook filmopnames gemaakt die voor het programma van Jandino zullen worden gebruikt.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).