Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De stichting Dierenhulp Curaçao gaat ook in 2017 door met het gratis steriliseren van honden en katten van mensen die dit echt niet kunnen betalen. Met het gratis steriliseren van deze dieren wil Dierenhulp Curaçao het zwerfdierenprobleem bij de bron aanpakken.
diernhulpOok in 2016 werden er weer heel veel honden, katten, puppy’s en kittens op straat gezet, in een doos, aan een touw of op een plek ergens achtergelaten. ,,Soms zijn de dieren ziek, soms hebben baasjes geen geld, soms zijn de baasjes verhuisd en soms is er geen reden”, aldus Martine Dijkhuizen, vrijwilliger voor Dierenhulp. ,,Stichtingen doen er alles aan om de dieren op te vangen, maar het aantal fosters is ook beperkt. Al zeven jaar lang steriliseren we 120 dieren per maand gratis. Maar dit kan alleen met donaties. Van de donaties worden de dierenartsen betaald, alle medewerkers van de stichting werken als vrijwilligers.”
Voor een sterilisatie wordt Dierenhulp gemiddeld 75 gulden in rekening gebracht, afhankelijk of het een hond of kat is, mannetje of vrouwtje. Dijkhuizen: ,,Meer donaties betekent meer sterilisaties, en minder ongewenste dieren. Alle bijdragen zijn welkom!” www.dierenhulp.nl


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).