Eunice Saleh is donderdag beëdigd als nieuwe president van het Gemeenschappelijk Hof van Justitie van Aruba, Curaçao, Sint Maarten en van Bonaire, Sint Eustatius en Saba. Ze is tweede Hofpresident uit het geslacht Saleh: haar vader Jaime Saleh ging haar in 1979 voor. De gouverneur van Curaçao, Lucille George-Wout, nam de eed af. Saleh (1966) volgt per 1 januari 2017 Evert van der Poel op. Van der Poel had bij zijn aantreden in april 2013 aangegeven, dat hij de functie van president tijdelijk zou vervullen. Hij pleitte voor een Caribische opvolger. Saleh was al lid van het Gemeenschappelijk Hof en tevens vicepresident van het Hof.

saleh


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).