Van een onzer verslaggevers

Willemstad – Curaçao moet zich positioneren als hét podium van het Caribisch gebied: ‘Stage of the Caribbean’. Een taskforce van organisaties die onder het ministerie van Economische Ontwikkeling vallen en Fundashon Bon Intenshon (FBI), denkt na over een structuur voor het genereren van fondsen om niet alleen het Curaçao North Sea Jazz Festival (CNSJF) maar ook andere evenementen te steunen.
Het platform bestaat uit vertegenwoordigers van Curaçao Airport Holding (CAH), de Curaçao Tourist Board (CTB), Curaçao Investment & Export Promotion Agency (Cinex) en FBI. Maar de bedoeling is dat de taskforce zich snel uitbreidt met meer belanghebbende organisaties.
Zoals deze krant maandag al berichtte, organiseren Fundashon Bon Intenshon en Mojo Concerts begin september 2017 toch de achtste editie van het CNSJF. Daarover werd een akkoord bereikt met de Curaçao Tourism Development Foundation (CTDF), CAH en Cinex. Door een financiële bijdrage van diverse lokale stakeholders is de continuïteit van het festival tot ten minste 2022 verzekerd, zo laat Fundashon Bon Intenshon in een schriftelijke verklaring weten.

festival


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).