Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De Punda Thursday Vibes is vandaag helemaal in kerstsfeer. De kerstman komt op bezoek, de verlichting in de kerstboom gaat aan en er is een vuurwerkshow. Downtown Management Organization (DMO) nodigt jong en oud uit voor de eindejaarsviering en belooft iedereen een gezellig familiefeest.


De kerstman zelf ontsteekt om 20.15 uur de verlichting van de grote kerstboom in Punda. De hele binnenstad is versierd met lichtjes. Maar de winkeliers zijn Sinterklaas niet vergeten. Kinderen kunnen hun schoentje zetten bij Little Holland aan het Gomez Plein en krijgen dan volgende week iets lekkers.

Zoals bij elke Punday Thursday Vibes zijn er ook dit keer happy hours, muziek op de terrasjes, de ‘Made in Curaçao’-markt en de kunstwandeling. ,,Een ideaal avondje uit voor de hele familie”, aldus DMO.

punda

 


maatregelen corona

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).