Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - De zaterdag geplaatste kerstversiering in Punda aan het Wilhelminaplein was nog geen dag later al vernield. Dat heeft Aqualectra - die de versiering heeft laten plaatsen - bekendgemaakt.
kerstversieringVolgens Aqualectra zijn kinderen op de schakels gaan staan die de wagonnetjes met elkaar verbindt, waardoor deze kapot zijn gegaan. In een persverklaring wordt een beroep gedaan op de Curaçaose gemeenschap om voorzichtig om te gaan met de versiering en er niet aan te komen of op te gaan staan. ,,Anders moet de versiering worden weggehaald, wat heel jammer zou zijn”, zo waarschuwt Aqualectra. ,,De ontwerpers en technici die de versiering hebben geïnstalleerd, hebben heel hard gewerkt en er moet nog meer versiering worden geplaatst. Het kan niet zo zijn dat de versiering is vernield, nog voordat ze officieel zijn gepresenteerd aan de bevolking. We doen een dringend beroep op ouders om hun kinderen goed in de gaten te houden zodat ze niet op de versieringen klimmen. Dit soort dingen demotiveren het personeel dat belast is met de versieringen. Zorg voor de versieringen; het is van en voor iedereen.”


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).