Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Na vier zeer succesvolle edities presenteert CliniClowns Curaçao de lustrumeditie van de CliniClowns Fun(d)Raising Bag. Dit jaar heeft Suzet Rosaria de tas ontworpen in haar typische vrolijke en fantasierijke stijl. cliniclownsDe opbrengsten gaan naar stichting CliniClowns Curaçao.
,,Toen CliniClowns Curaçao Suzet benaderde om de nieuwe Artbag te ontwerpen, hoefde zij zich geen moment te bedenken”, vertelt Marloes van Rooijen van de stichting. ,,Direct en vol enthousiasme wilde Suzet alle medewerking verlenen.”
De mooie Curaçaose onderwaterwereld was meteen een bron van inspiratie voor het schilderij voor de stichting, die zij ‘een warm hart toedraagt’. Vrouwen in allerlei vormen zijn vaak een onderwerp in haar schilderijen. Rosaria beeldt ze af in combinatie met dieren en planten die de rol en kracht van deze vrouwen in de maatschappij illustreren. Beelden die zij heeft overgehouden uit haar jeugd waarin ze veel in de tuin van haar oma speelde, opgroeiend tussen sterke vrouwen.
De tas is inmiddels een echt collectorsitem met een beperkte oplage. Ieder jaar komt er een mooie nieuwe tas uit, gemaakt door een artiest met een bijzondere band met Curaçao. ,,Het is een lekkere grote boodschappentas en een perfect en betaalbaar souvenir voor vrienden of familie.”
De tassen kosten 12,50 gulden en ze zijn te krijgen bij Van den Tweel Zeelandia en Van den Tweel Supermarket op Jan Thiel, de DushiStore op Mambo Beach en bij Bruna en Top1Toys in Zuikertuin Mall. Voor het bestellen van een grotere partij kan rechtstreeks besteld worden bij CliniClowns Curaçao.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).