Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Na KLM stopt nu ook TUIfly de samenwerking met de Curaçaose luchtvaartmaatschappij Insel Air. Dat bevestigt TUI-woordvoerder Petra Kok tegenover Reismedia, zo bericht Luchtvaartnieuws.nl.
De regionale luchtvaartmaatschappij kampt met vluchtuitval en financiële problemen en haalt volgens Luchtvaartnieuws.nl ‘regelmatig op negatieve wijze het nieuws’. Insel Air verzorgde voor zowel KLM als TUIfly doorverbindingen in het Caribisch gebied. KLM besloot donderdag al de codeshare-overeenkomst met het luchtvaartbedrijf op te zeggen.
,,We bieden onze klanten waar mogelijk de optie om met onze eigen vluchten, die verschillende eilanden aandoen, naar hun eindbestemming te vliegen”, aldus TUI. ,,We zijn hen nu aan het omboeken.”

inselair


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).