Op Curaçao is gisteren op verschillende plekken een flinke regenbui gevallen. Zo ook in Otrobanda, zoals te zien is op deze foto die bij het Sehos is genomen. regenDit gebied stond helemaal blank waardoor auto’s moeilijk vooruit konden komen. Uit cijfers die gisteren door de Meteo bekend zijn gemaakt, blijkt dat vorige maand 36,9 millimeter regen is gevallen. Gemiddeld 64 procent minder dan voorgaande jaren. Vanaf het begin van het jaar tot eind oktober viel er 152,6 millimeter regen. De gemiddelde temperatuur in oktober was 29,4 graden Celsius tegenover een normaal gemiddelde van 33 graden Celsius. Daarmee lijkt de maand oktober koeler te zijn geweest dan normaal. De hoogst gemeten temperatuur is 35,8 graden Celsius op 3 oktober om 13.32 uur. De laagste temperatuur, 23,3 graden Celsius, werd op 19 oktober rond middernacht gemeten. 


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).