De eerste Duck Race van Rotary Club Willemstad vond gisteren plaats. duckraceJong en oud kwamen op het evenement af om 10.000 rubberen eendjes te aanschouwen die in het Waaigat de race met elkaar aan gingen. Na ongeveer 30 minuten bereikten de eerste vijf eendjes de finish. Duck nummer 02695 kwam als eerste over de eindstreep. Op de tweede plaats belandde duck 02200 en op de derde plaats eindigde eendje nummer 09759. De Duck Race van gisteren was de eerste van drie races. De opbrengst van het evenement gaat naar Fundashon Encelia, een stichting die crisisopvang biedt aan jongeren tussen 4 en 12 jaar.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.