Scharloo krijgt steeds meer kleur. streetartAan de Bitterstraat 1 in Scharloo Abou werkt de uit Curaçao afkomstige kunstenaar Francis Sling aan een grote muurschildering. Het idee achter het kunstwerk van Sling is een kibrahacha in bloei waar prikichi’s uit en naartoe vliegen. Het staat voor vrijheid, maar ook een plek om tot rust te komen, te groeien en uit te kunnen vliegen als je weer aangesterkt bent. Dit is een initiatief vanuit het Bitterstraatcomplex waarbij Stadsherstel, The Creative Lab en Fundashon Rebibá Skalo Abou (Fresa) betrokken zijn. Dit specifieke project is ten dele gesponsord door Kooyman. 


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).