Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Het culinaire festijn ‘Flavors of Curaçao’ is met meer dan 2.200 bezoekers een groot succes gebleken, zo meldt organisator Curaçao Hospitality and Tourism Association (Chata).

flavors
Het festijn werd op 28 en 29 oktober gehouden bij het Hilton waar op de parkeerplaats speciaal voor de gelegenheid ‘Piscadera Village’ was opgebouwd. Op de eerste dag, de Burger Night, zijn er prijzen in verschillende categorieën uitgereikt. De Chocolate Vanilla Burger van Didi’s Cakes kreeg de prijs voor de meest creatieve burger. De Flavors Specialty Burger-prijs ging naar Twizt Catering met hun Bao met Hoisin geglazuurde Pork Belly Burger. De prijs voor de burger waar het meest over werd gesproken, werd gedeeld door Spice Girl en hun Lionfish Burger en het Academy Hotel met hun Conch Burger. Restaurant BijBlauw kreeg de ‘Out of the box Burger Award’ voor hun Chocolate Cheese Burger.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.