Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Churandy Martina heeft onlangs geposeerd voor I-Animal, de stichting die streeft naar een betere behandeling van de dieren op Curaçao. I-Animal doet dit door middel van schoolbezoeken en billboardcampagnes. churandyDe foto’s van Martina met verschillende dieren zullen worden gebruikt voor billboards en ook op Facebook en in andere media.
Martina heeft met honden, paarden, ezels, koeien en ook duiven geposeerd. Op de billboards worden naast foto’s ook pakkende teksten geplaatst over de behandeling van dieren. De eerste billboards zijn geplaatst en er zijn al toeristen gesignaleerd die op deze manier met de beroemde atleet op de foto gingen.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.