Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Churandy Martina heeft onlangs geposeerd voor I-Animal, de stichting die streeft naar een betere behandeling van de dieren op Curaçao. I-Animal doet dit door middel van schoolbezoeken en billboardcampagnes. churandyDe foto’s van Martina met verschillende dieren zullen worden gebruikt voor billboards en ook op Facebook en in andere media.
Martina heeft met honden, paarden, ezels, koeien en ook duiven geposeerd. Op de billboards worden naast foto’s ook pakkende teksten geplaatst over de behandeling van dieren. De eerste billboards zijn geplaatst en er zijn al toeristen gesignaleerd die op deze manier met de beroemde atleet op de foto gingen.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).