Van een onzer verslaggeefsters

Willemstad - Fundashon Tur ta Konta organiseert op 27 november de tweede editie van de spannende rekenquiz voor de leerlingen van groep 8 uit het funderend onderwijs. De eerste editie was een succes en ook dit jaar verwacht Fundashon Tur Ta Konta weer veel animo voor deelname.

quiz
Zowel de voorrondes als de finale vinden dit jaar weer plaats bij de University of Curaçao (UoC). Aanmelden kan nog tot morgen door contact op te nemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
De doelstelling van de quiz is om de leerlingen te enthousiasmeren voor het educatiegebied rekenen en wiskunde en tegelijkertijd onze gemeenschap bewust te maken van het belang van reken- en wiskundevaardigheden. Daarnaast kan deelname aan de quiz een grote inspiratie zijn voor de deelnemende leerlingen. Zo maken de leerlingen al op jonge leeftijd kennis met onze universiteit. Dit past perfect bij de doelstellingen die Fundashon Tur Ta Konta nastreeft. ,,Het is bewezen dat een goede beheersing van rekenen en wiskunde op jonge leeftijd bepalend is voor de goede ontwikkeling van het kind en de hele gemeenschap.”


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).