Met groot machtsvertoon en onder luide belangstelling van strandgangers op onder andere Mambo Beach en Jan Thiel, vloog een helikopter van de Nederlandse marine gisterochtend op enkele tientallen meters boven de kust. Kort daarop voer het patrouilleschip Zr.Ms. Groningen op zeer dichte afstand langs de stranden. Volgens de woordvoering van de marine was de aanleiding hiervoor dat het patrouilleschip afscheid nam van Curaçao, nadat het gisterochtend voor de laatste keer voorraden had ingeslagen (gebunkerd) in de haven van Willemstad. De Zr.Ms. Groningen vaart niet direct terug naar Nederland, maar blijft nog kort in de regio, totdat het begin oktober wordt afgelost door de Zr.Ms. Holland. 

heli2


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).