Het Antilliaans Dagblad (AD) komt vandaag uit met een noodeditie. Mogelijk dat de lezer er niet veel van merkt - dat is in principe ook de bedoeling - behalve dat deze vrijdagkrant dunner is dan normaal.

 ADExtra

Maar door de stroomuitval gisteren, die ook Scharloo trof waar deze krant is gevestigd, was normale productie niet mogelijk. De collega’s van dagblad Èxtra waren onmiddellijk bereid om een team van het Antilliaans Dagblad een plek op de redactie aan te bieden. Daar werd in rap tempo een minibureau opgetuigd om de belangrijkste berichten, foto’s en advertenties te bewerken voor publicatie in deze editie. Voor een krantenuitgeverij staat één ding altijd voorop: de krant móet uitkomen. Eenvoudig was het zeker niet, maar de directie en medewerkers van ABCourant nv (AD) zijn hun gewaardeerde collega’s van Èxtra zeer erkentelijk voor de spontane en welwillende helpende hand. Masha danki!


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).