Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Het complex van de Sport Unie Van Engelen Kwiek (Suvek) aan de Kaya R.J. Beaujon staat te koop. suvakHet bestuur van de private sportclub adverteert in de lokale kranten in de hoop een koper voor het multifunctionele complex te vinden. Het is de intentie dat het complex voor de sport behouden zal blijven.
,,Suvek heeft bijna tachtig jaar bestaan, maar door de vergrijzing van de leden en te weinig instroom van nieuwe, jonge leden, is besloten de vereniging op te heffen”, licht Glenda Peiliker van Suvek toe. ,,We zijn hier al een paar jaar me aan het stoeien; het bestuur was al tien jaar in functie en het is niet gelukt om nieuwe bestuursleden te vinden. Feitelijk heeft de vereniging dan geen bestaansrecht meer.” Het complex werd veel door derden gehuurd voor allerlei evenementen. ,,Zolang het complex niet verkocht is, gaat de verhuur aan derden gewoon door”, aldus Peiliker.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).