Een oude rot in de muziek, maar Tom Jones kon het publiek van het Curaçao North Sea Jazz Festival (CNSJF) gisteravond nog steeds verleiden en betoveren. jonesEerder klonken al de Cubaanse klanken van het collectief The Cuban Affair, de soul van Betty Wright en het dak ging eraf bij de herkenbare hits uit de jaren 80 van Level 42. Daarmee kon de avond al niet meer stuk toen er nog optredens moesten komen van het Branford Marsalis Quartet en de sterren Jamie Cullum en Chris Brown. Vanavond wordt op het festival minstens zoveel enthousiasme verwacht, voor onder andere Ilan Chester, J Balvin, Lenny Kravitz en Charlie Wilson.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).