FDDK heeft het afgelopen jaar nogal wat problemen gekend met de kwaliteit van het zwemwater. Het SDK-bad moest worden gesloten voor een ingrijpende renovatie en ook bij het Bennie Leito-bad moesten aanpassingen worden gemaakt.

FDDK heeft een professioneel bedrijf voor watermanagement ingeschakeld om de service en de producten te verbeteren. Tot nu toe werden de wateranalyses door het ADC-laboratorium uitgevoerd, maar FDDK heeft nu een eigen testmachine aangeschaft. Het personeel heeft een training gevolgd en kan nu zelf maandelijks de waterkwaliteit controleren. Op de foto FDDK-personeel en de instructrice bezig met het testen.

badwater


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).