Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - Met de onthulling van het bouwbord heeft de minister van Economische Ontwikkeling Eugene Rhuggenaath (PAR) het startsein gegeven voor de ontwikkeling van een Airport Business Hotel in het Hato Office Park.

airporthotel

Golden Investment Private Foundation (GIPF) is in samenwerking met ontwikkelaar BSL Group een long lease agreement overeengekomen met Curaçao Airport Holding (CAH) voor een drietal kavels in het Hato Office Park waarop een Business (Airport) Hotel zal worden ontwikkeld.
Wilhelmus Ignacio, de managing director van CAH, benadrukt dat het hotelproject een eerste stap is naar de ontwikkeling van het luchthavengebied. Het concept van een Business (Airport) Hotel is gericht op de markt van de zakelijke reiziger die vaak voor kortere periode voor business of transfer behoefte heeft aan een overnachting dicht bij de airport. Het hotel richt zich op dit type reiziger met kleinere kamers met uitstekende (business-georiënteerde) faciliteiten zoals bed, douche, ICT-middelen en ontmoetingsruimtes. Dit wijkt af van de op toeristen georiënteerde hotels die reeds op Curaçao voorhanden zijn. De intentie van de ontwikkelaar en de exploitant van het Business (Airport) Hotel, GIPF in samenwerking met BSL, is om dit hotel verblijf te laten bieden aan zowel lokale gasten te Curaçao als aan gasten die vanuit het buitenland al dan niet enkele nachten op Curaçao wensen te verblijven. Met de ontwikkeling van het hotel is een investering gemoeid van ongeveer 21 miljoen dollar.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).