Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Tijdens de bodybuilding kampioenschappen georganiseerd door de federatie CBBFF is Richny Frans winnaar geworden in de lichtgewichtklasse. body2Hij nam het op tegen Getiene Panneflek. In de categorie licht-zwaargewicht won Jermain Bongers van Gunnar Selassa. Anthony Pieternella was de enige deelnemer in de categorie zwaargewicht.
Bij de vrouwen behaalde Nihailey Toppenberg de titel ‘Body Fitness’. Zij won van Kimberley Hollander. Arianne Baptista werd winnaar in de categorie ‘Bikini Fitness’, gevolgd door Marvia Laurence en Chureska Janzen.
In de categorie ‘Ken’ oftewel ‘Men’s Physique’ won Gideon Hellement, opgevolgd door Rudy Petitfiere en Tahyr Maria. Onder de mannen korter van stuk, wonnen Dinyor Antonia, Gregory Hassel, Zahir Hamid en Arnun Chellappan. Antonia werd uiteindelijk ‘Overall Winner Men’s Physique’, waarmee hij zijn titel van 2015 behield.
Bij de bodybuilders werd Jermain Bongers uitgeroepen tot de beste poseerder en Anthony Pieternella werd de ‘Overall Winner Bodybuilding’.
Bij de kampioenschappen is een succesvolle gezondheidsmarkt georganiseerd met allerhanden stands met gezondheidsproducten. Verder is Burnard Schmidt tot beste coach van het jaar 2015 benoemd en is Jeff Kusmus in het zonnetje gezet en erelid geworden van CBBFF.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.