De nieuwe helikopter van de marine is op Curaçao aangekomen. marineheliGisterochtend werd de heli om 11.00 uur op de Weg naar Welgelegen bij de Moskee gespot. Achter de heli reden verschillende auto’s van de marine, om er zeker van te zijn dat het transport in goede orde geschiedde. Eerder maakte woordvoerder van de marine, Maartje van der Maas, tegenover deze krant bekend dat de helikopter aan boord van het stationsschip in de West in de zomer naar Curaçao zou worden gebracht. De helikopter - een Nato Helikopter (NH) 90 - zal worden ingezet voor counterdrugsoperaties, ‘search and rescue’ en andere maritieme operaties. 


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).