Bij de opening van de conferentie van padvinderij voor meisjes heeft hoofdspreker gouverneur Lucille George-Wout stilgestaan bij de positieve bijdrage van de padvinderij voor de jeugd aan de samenleving. lintendansTijdens de openingsceremonie afgelopen maandag was er een vlaggenparade van 30 deelnemende landen uit Noord-, Zuid- en Centraal-Amerika. De conferentie duurt tot en met vrijdag en wordt bij het Hilton Hotel gehouden. Het doel van de conferentie is om padvinderij voor meisjes in de regio te stimuleren en verder te verspreiden. De conferentie heeft als thema ‘Konektá, krese i impaktá.’ De openingsceremonie werd met een kleurrijke lintendans afgesloten. 


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).