Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De minister die alom erkend wordt als degene die verantwoordelijk is voor het op orde krijgen van de Curaçaose overheidsfinanciën, maar zich de afgelopen bijna vier jaar nauwelijks in het publiek liet zien, staat plotseling vriendelijk lachend of met een luisterend oor tussen de mensen. JardimHet ministerie van Financiën stuurde gisteren foto’s uit van bewindsman José Jardim die zich mengt tussen zijn ambtenaren van de Belastingdienst. ‘Is de verkiezingscampagne dan nu echt begonnen?’, is de vraag die direct opkomt. Want als zelfs de vakminister - die zichzelf niet ziet als politicus - zich profileert, dan lijkt er toch iets aan de hand. Jardim werd als minister naar voren geschoven door de eenmansfractie van het onafhankelijke Statenlid Glenn Sulvaran (voorheen PAR), maar het lijkt niet uitgesloten dat Jardim zich voor de verkiezingen van 30 september op een lijst laat zetten. Welke moet nog blijken. Maar vermoedelijk wel hoog en dus verkiesbaar.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).