Ron Odendaal en Odette Doest van atletiekclub AAMC hebben onlangs aan het NK voor masters (35+) meegedaan in Nederland.

masters

Odendaal is op het ereschavot terechtgekomen voor de gouden medaille bij het hinkstapspringen en hij pakte de tweede prijs bij het verspringen (foto). Bij het speerwerpen werd hij derde, maar daarvoor kreeg hij geen officiële medaille omdat hij de zogenaamde medaillelimiet niet haalde. Doest werd tweede bij het kogelstoten, maar kreeg ook geen officiële NK-medaille om dezelfde reden. Jammer genoeg werd een verre worp van Doest bij het discuswerpen ongeldig verklaard waardoor ze net buiten de prijzen op de vierde plaats eindigde. Al met al toch voortreffelijke prestaties van deze Curaçaose masters. 


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).