Van een onzer verslaggever
Willemstad - De onderhandelingen tussen Curaçao Port Services (CPS) en de bond CBH/OVP verlopen in een goede sfeer. cps De partijen hebben van de rechter tot woensdag gekregen voor de onderhandelingen. Vanochtend vroeg praten de partijen verder met elkaar.
Dat heeft landsbemiddelaar Anthony Obispo tegenover deze krant verklaard. Leden van de vakbond waren op vrijdag 17 juni in staking gegaan, uit onvrede dat er nog geen cao was. Vorige week maandag spande CPS een kort geding aan, hierna werd de staking beëindigd. Bij de behandeling van het kort geding verklaarden de partijen zich bereid met elkaar om de tafel te gaan. Partijen hadden daarvoor van de rechter een week de tijd gekregen, dat termijn verstreek gisteren. ,,Maar nu er onderhandeld wordt, wordt de deadline niet zo rigide gehanteerd”, aldus Obispo.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).