Van een onzer verslaggever
Willemstad - De onderhandelingen tussen Curaçao Port Services (CPS) en de bond CBH/OVP verlopen in een goede sfeer. cps De partijen hebben van de rechter tot woensdag gekregen voor de onderhandelingen. Vanochtend vroeg praten de partijen verder met elkaar.
Dat heeft landsbemiddelaar Anthony Obispo tegenover deze krant verklaard. Leden van de vakbond waren op vrijdag 17 juni in staking gegaan, uit onvrede dat er nog geen cao was. Vorige week maandag spande CPS een kort geding aan, hierna werd de staking beëindigd. Bij de behandeling van het kort geding verklaarden de partijen zich bereid met elkaar om de tafel te gaan. Partijen hadden daarvoor van de rechter een week de tijd gekregen, dat termijn verstreek gisteren. ,,Maar nu er onderhandeld wordt, wordt de deadline niet zo rigide gehanteerd”, aldus Obispo.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.