Na 33 jaar in dienst te zijn geweest bij de Römerschool, waarvan 13 als schoolhoofd, heeft juf Nina Corsen gisteren afscheid genomen van de leerlingen en docenten. AfscheidjufJuf Nina heeft altijd met liefde en toewijding gewerkt en vertrekt met mooie herinneringen aan de school. De geliefde juf is gisteren in het zonnetje gezet, maar heeft tegelijkertijd ook een feest gegeven voor degenen die ze achterlaat. Zo waren er verschillende kunstworkshops, konden de leerlingen hun gezicht laten schminken, werd er gezongen en gedanst en konden cupcakes worden versierd. Circo Magik gaf tot slot een mooie presentatie. 


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.