Na 33 jaar in dienst te zijn geweest bij de Römerschool, waarvan 13 als schoolhoofd, heeft juf Nina Corsen gisteren afscheid genomen van de leerlingen en docenten. AfscheidjufJuf Nina heeft altijd met liefde en toewijding gewerkt en vertrekt met mooie herinneringen aan de school. De geliefde juf is gisteren in het zonnetje gezet, maar heeft tegelijkertijd ook een feest gegeven voor degenen die ze achterlaat. Zo waren er verschillende kunstworkshops, konden de leerlingen hun gezicht laten schminken, werd er gezongen en gedanst en konden cupcakes worden versierd. Circo Magik gaf tot slot een mooie presentatie. 


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).