Na jaren van trouwe dienst in het bestuur van de stichting CliniClowns Curaçao is afscheid genomen van Raiza Pardo (voorzitter) en Mayesi Hammoud, die Frank Kunneman vertegenwoordigde. Het bestuur dat verder bestaat uit Mike Willemse (nieuwe voorzitter), Kenny Canword en Steven Martina is aangevuld met Michele Meyer, Jet Thoonen en Barbara van Wijk. Samen met het management, gevormd door Marloes van Rooijen en Richard Dagelet, en vijf CliniClowns was er onlangs een gezellig happy hour. Daarbij werden de dames Pardo en Hammoud hartelijk bedankt voor hun inzet en bijdrage de afgelopen jaren.

clowns


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).