Op verschillende plekken op het eiland zijn ze te zien: droge en verwaarloosde palmbomen.

palm

Deze foto is genomen aan de SBN Doormanweg, maar de palmbomen aan de Schottegatweg en vlakbij de rotonde aan de Caracasbaaiweg verkeren jammer genoeg in dezelfde staat. Vooral in de ernstig droge periode waar het eiland mee te kampen heeft, is extra zorg en water voor deze palmen hard nodig. Het ministerie van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning was belast met de beplanting van de palmen, maar het is het ministerie van Gezondheid, Milieu en Natuur die verantwoordelijk is voor de zorg ervan. Beide verantwoordelijke ministers waren gisteren niet bereikbaar voor commentaar.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).