Curaçao heeft er een buitengewoon opsporingsambtenaar bij voor dieren in de persoon van Marlon Jamaloodin. Jamaloodin werd door minister van Justitie Nelson Navarro (PAIS) benoemd. ,,Deze benoeming volgde op voordracht van Stichting Dierenhulp. ,,Ik ben dankbaar voor de benoeming en de voordracht omdat dierenwelzijn mij zeer na aan het hart ligt. En ik zal mijn uiterste best doen om de dieren van Curaçao te dienen”, reageerde Jamaloodin. Stichting Dierenhulp werkt al enige tijd nauw samen met de fractie van PAIS om te komen tot een dierenwelzijnswet.

diernwelzij


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via www.online.ad.cw.

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.