In het geval Melvin ‘Mac’ Cijntje besluit om uit de politiek te gaan, dan zou hij volgens de kieslijst uit 2012 van Pueblo Soberano door de voormalige minister Carlos Trinidad moeten worden vervangen.

carlostrinidad

Trinidad liet desgevraagd aan deze krant echter weten helemaal niets meer met de PS te maken te hebben. ,,De partij is sinds de moord op Helmin Wiels dood. Ik heb geen contact meer met de partij.” Hij voegt er nog aan toe: ,,Mocht ik benaderd worden om die zetel te nemen, dan zal ik die niet accepteren. Ik ben absoluut niet geïnteresseerd, onder geen enkele voorwaarde.” Trinidad onthult vervolgens sinds enkele maanden bij oppositiepartij MAN te zijn aangesloten. Of hij bij de komende verkiezingen op de lijst van MAN staat, is vooralsnog onbekend.
De eerstvolgende persoon op de lijst van PS is Aivi Rosalia-Stacie. Zij is nog steeds actief binnen de partij. Partijvoorzitter Edward Joseph verklaarde aan deze krant dat het formeel nog niet over de plannen van Cijntje heeft vergaderd.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).