Bureau Rijbewijzen heeft er drie nieuwe examinatoren bij, die net een periode van zes maanden training achter de rug hebben. ExaminatorenZe werden in augustus aangetrokken om het gebrek aan personeel binnen de dienst op te vangen. Het is de bedoeling om nog een examinator aan te trekken om een vacature op te vullen, die is ontstaan door pensionering van een werknemer. De training werd verzorgd door Fictos en is gericht op de verkeerswet uit het jaar 2000, waaraan ook de examens moeten worden opgehangen. Dat gebeurt op dit moment nog niet. 


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.