Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - De Emancipatie Boulevard Dominico F. ‘Don’ Martina is sinds gisteravond gedurende drie avonden afgesloten voor verkeer. Dit in verband met wegmarkering.

verfwegmarkering

Dat heeft het ministerie van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning bekendgemaakt. Gedurende de dag zal de weg toegankelijk zijn voor verkeer. De afsluiting is tussen 20.00 uur en 4.00 uur. Aannemersbedrijf MNO Vervat is belast met de werkzaamheden.
Dit is het begin van een wegmarkeringsproject van de Curaçaose wegen met duurzamere verf. Verantwoordelijk minister Suzy Camelia-Römer (PNP) heeft eerder laten weten niet langer geld te willen verspillen aan verf die na zes maanden alweer verdwijnt. Na gesprekken met experts op dit gebied - zowel lokaal als internationaal - heeft de minister besloten voortaan een duurzamere verfsoort te gebruiken.
Gedurende de werkzaamheden zal het verkeer worden omgeleid. Het ministerie doet een oproep aan weggebruikers de genoemde weg te mijden. De douane kan via Zeelandia worden bereikt en Dok en Aqualectra via de Schouwburgweg. Bewoners krijgen de instructie hoe zij hun huis kunnen verlaten of er weer kunnen komen. Op de plek van de werkzaamheden zijn er verlichte auto’s en borden die aangeven dat de weg geblokkeerd is.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).