Er komt weer een loopbrug ter hoogte van markplaats Marshe Nobo die dit deel van Punda verbindt met de parkeerplaats Plaza Mundu Merced bij The Movies in Scharloo.  BrugAfgelopen weekend begonnen de werkzaamheden. Het wordt een ophaalbrug geleverd door Meerdink Bruggen. Bijzonder is dat het een kopie wordt van de vroegere Van den Brandhofbrug. Het project wordt bekostigd door het ministerie van Economische Ontwikkeling (MEO) van minister Eugene Rhuggenaath (PAR) en uitgevoerd door havenbedrijf Curaçao Ports Authority (CPA), dat ook belast zal zijn met het beheer en onderhoud. Op de achtergrond is de Wilhelminabrug te zien, die deze dagen eveneens onder handen wordt genomen.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).